Премиерът: Димитър Желязков ще бъде хванат!

Вие си нямате на представа колко усилия струва това, категоричен бе Борисов

 

Димитър Желязков ще бъде хванат. Това каза пред журналисти министър-председателят Бойко Борисов във връзка със специализираната акция, която бе проведена в Бургаско, цитиран от “Фокус”.

Относно това защо е допуснато Митьо Очите да напусне страната и ще търси ли отговорност от ръководството на МВР за това, Борисов коментира: “Ще го хванат. Знам, че това ви е по-интересно. Има МВР, главен секретар – те могат да обяснят всичко, но вие си нямате на представа колко усилия струва това, което направихме днес”.

На въпрос относно сезона и опасността от пожари, премиерът коментира, че има отпуснати достатъчно средства, за да може да се преправят хеликоптерите “Кугър”, за да могат да гасят евентуални пожари. Борисов се обърна към журналисти и заяви, че като го видят само го изпитват.

“Питайте Каракачанов. Колкото пари искаха толкова дадохме Имаме 14 “Кугъра” – най-модерните хеликоптери в света. Кой ги е приземил, защо сме купили 14 “Кугъра”-а и само 4 летят, а другите стоят и не мърдат, за какво са ги купували? Така са подписвали договори.