Saturday, June 22, 2024
HomeОживлениеСанданският кмет Борислав Арнаудов раздава магнитчета с водопад на среща на випуска...

Санданският кмет Борислав Арнаудов раздава магнитчета с водопад на среща на випуска в Банско, петричанинът Евгени Митов долетя от Италия

Певецът Георги Димитров весели до полунощ съучениците от випуск 1988 г. на Техникума по горско стопанство

 

Випуск 1988 г. на Техникума по горско стопанство вдигна бурен купон в Банско. Организатор на срещата на випуска стана Александър Рупчин, който е от стар бански род.

Съучениците извиха хора.

Сем. Емилия и Борислав Арнаудови пристигнаха от Сандански. Емилия работи в петзвезден хотел в Сандански, а съпругът й Борислав е кмет на санданското село Кашина. Той подари на съучениците си по магнитче с красивия водопад, който е в близост до селото.

Семейство Арнаудови и съучениците им вдигнаха наздравици.

На срещата на випуска се весели и Илия Цурев от Сандански. От САЩ долетя Кирил Кангалов, родом от Костенец. От 25 години той живее в Страната на неограничените възможности, но всяка година пристига в България за среща със съучениците си. Щастлив сред своите приятели беше и Евгени Митов от петричкото село Коларово.

Той пък живее в Италия. За доброто настроение се погрижи оркестър “Македония” със солист Георги Димитров. Веселбата продължи с бурни хора до полунощ.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular