Санданчани: Шефът на транспорта в община Сандански Емил Арнаудов помпа гуми в гумаджийницата си през работно време

Депутатът Атанас Стоянов да стегне редиците си, това ли са войводите на съвременна България, коментират хората

Атанас Стоянов

Шефът на транспорта в община Сандански Емил Арнаудов пуши и пие двойно кафе пред гумаджийницата си през работно време в 14,15 часа. Емил Арнаудов е член на ВМРО и минава за доверен човек на депутата Атанас Стоянов.

„Те се имат за гръбнака на общината е си правят каквото си поискат…”, коментират под сурдинка санданчани.

Гумаджийницата се намира на 20 метра от сградата на кметството, където е и родният дом на патриота.

„Как се сдоби с разрешението да удари двата кръста пред гумаджийницата, за да използва безплатно улицата за собствен бизнес. През работно време не само го виждаме да помпа и продава гуми”, добавят съседите, които се питат това ли са войводите на съвременна България?

Припомняме, общинският съветник Георги Батков повдигна въпроса преди време за дупките по улиците на Сандански

и за често неработещо улично осветление. „Никога, откакто се помня, не съм виждал плъзнали толкова много незаконни каруци, и то в централните части на града. Крайно време е да се реши този проблем. Кметът Котев има желание да се променят тези неща, но явно кадри липсват”, заяви Батков. Според него доста граждани са му се оплакали от адекватността на работа на общинските служители. „Смятам, че реалните проблеми в управлението на Сандански се крият основно в липсата на подготвени кадри, които да ръководят важните дирекции и отдели в общинската администрация. Смея да твърдя, че ВМРО осъществиха половината от новите назначения в администрацията и дърпат чергата към себе си. Управлението на една община като Сандански е изключително трудно и предизвикателно нещо и е време повече млади хора да се замислят с какво и как могат да помогнат”, заяви още Батев.

Георги Батев