Wednesday, June 12, 2024
HomeРегионПетричСаша Симонович стана треньор във ФК Възраждане 2020

Саша Симонович стана треньор във ФК Възраждане 2020

Бившият старши треньор на Беласица и футболист на Левски – Саша Симонович, е най-новото попълнения в треньорския екип на столичния клуб Възраждане 2020. Той ще помага за подготовката на децата от набор 2009 и 2010, както и ще има цялостен поглед върху школата на клуба.

„Постигнах лесно договорка с ръководството на Възраждане 2020 и се заемам за работа. Някои от тях са наблюдавали работата ми и след среща с ръководството на клуба, начело с президента Веселин Мишев, се стигна до съгласие между двете страни и ще заема овакантеното място от колегата Йордан Димитров. Поставената цел пред мен от страна на ръководството е подобрим работата на треньорското поприще с цел да привлечем нови момчета от различни възрастови групи и да доразвием качествата на наличните. Съвпаднаха интересите ни и се съгласих да заработя веднага в клуба. На първо време ще се заема с набор 2009 и 2010.

С нетърпение очаквам да се видя с децата и да започнем тренировки. Следя от дълго време работата в клуба и мисля, че това е правилното място за мен“, заяви Саша Симонович, който има опит и в мъжкия футбол като треньор на Ботев Гълъбово и Беласица. Той работи доста години и в школите на ДИТ и Витоша 13.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular