Sunday, June 23, 2024
HomeРегионСамоковСгащиха 24- годишен ало измамник, отмъкнал 9500 лв. от 71- годишна жена...

Сгащиха 24- годишен ало измамник, отмъкнал 9500 лв. от 71- годишна жена от Самоков

Служители на ГДНП, ОДМВР- София и РУ- Самоков закопчаха 24- годишен софиянец, измъкнал 9500 лева от баба от Самоков. Младият мъж е криминално проявен. Той е закопчан при незабавни заградителни действия, непосредствено след потеглянето му от адреса на потърпевшата. В колата му са открити и иззети парите.

71- годишната жена е измамена по телефона, че трябва да предаде сумата, за да окаже съдействие на полицията.

24- годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем и за извършеното от него престъпление му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция“. Продължава работата по установяване съпричастността на мъжа и към други идентични измами.

От полицията за пореден път призовават всички да не се поддават на провокации за предоставяне на парични средства във връзка с провеждаща се полицейска операция за залавяне на извършители на престъпления.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Браво на Полицията в Самоков,само не пише каква е гаранцията на измамника.Ако е до 1000 лева и аз ставам вече телефонен измамник.Ако ме хванат гаранцията ме устойва.Прокуратурата е слаба та слаба.Имам чувството че играят комбина???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

Most Popular