Wednesday, June 19, 2024
HomeНовиниБългарияСлави Трифонов: Няма да се кандидатирам за следващия парламент

Слави Трифонов: Няма да се кандидатирам за следващия парламент

Аз няма да се кандидатирам за следващия парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят. Това написа във Фейсбук лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов. Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето, пише той.

Ето какво още написа Слави Трифонов в социалната мрежа:

“Състоянието “отговорност” е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно.

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е така, нали? Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно.

И това, че аз и моите колеги създадохме партия „Има такъв народ“ въобще не променя това, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.”/БНТ

RELATED ARTICLES

Most Popular