Saturday, July 27, 2024
HomeРегионПерникСтанислав Павлов преизбран за председател на младите социалисти в Перник

Станислав Павлов преизбран за председател на младите социалисти в Перник

Станислав Павлов бе преизбран за лидер на общинската организация на Младежкото обединение на БСП в Перник. Това стана на проведеното отчетно-изборно събрание на младите социалисти. Гости бяха председателят на Общинския съвет на БСП в Перник Стефан Кръстев, председателят на МО на БСП в София Габриел Вълков и Мина Кутева – зам. председател на националното младежко обединение.
Беше проведена активна дискусия по вътрешните и международните проблеми. В центъра на вниманието бе актуалната политическа обстановка в България и отговорността на левицата като съуправляваща сила. Младите хора са в състояние да променят своя град с иновативните си идеи и гражданска отговорност, подчертаха участниците в дискусията.
“Заради КОВИД пандемията не всички идеи бяха реализирани. Оттук нататък обаче ни очаква много работа и активизиране на младежките политики във всички обществени сфери. Сигурен съм, че предстоят по-социални времена за хората в България. Пернишката структура е мобилизирана и готова да спечели отново доверието на избирателите догодина на местния вот”, каза Станислав Павлов.
Избрани бяха седем делегати за националната конференция. От името на пернишката организация бе издигната кандидатурата на сегашния председател на МО на БСП в София Габриел Вълков за председател на Националното обединение на организацията.
RELATED ARTICLES

Most Popular