Стела и Емил Бързанови от Говедарци размениха брачни клетви пред 200 души, Иво Джамбазки поведе хорото с кумска песен

Младоженците влязоха в семейния живот с последен модел БМВ, свекърите ги посрещнаха с питка, червен пипер и шампанско

 

 

Стела Джамбазка и Емил Бързанов от самоковското село Говедарци официално станаха семейство на разкошна сватба. Стотици техни приятели и роднини станаха свидетели на заветното „да”, като им пожелаха здраве и много семейно щастие. Младото семейство беше на тържеството си с БМВ последен модел с надпис на регистрационната табела „Малко женени, много щастливи“. Стела и Емил имаха и венчавка в Митрополитската църква в Самоков. Най-новото семейство в Самоковско – Бързанови, се чувстват на седмото небе от щастие. Булката беше облечена във фантастична бяла рокля, направена специално за нея, с ефектно деколте и дълги, ефирни поли. Модното творение беше обсипано с перли, цветя и камъни, но най-ослепителни бяха влюбеният поглед и красивата усмивка на булката. Емил беше пременен в стилен костюм. Майка му Емилия сподели, че е безкрайно щастлива. Тя призна още, че не може да отлепи очи от хубавата си снаха и се пръскаше от гордост със сина си.

Сватбарите извиха хора в центъра на селото, а музикантите от самоковски оркестър бяха облечени в народни носии. Над двеста души споделиха празника им в елитен ресторант в к.к. Боровец и им пожелаха от сърце да се обичат вечно. Любовта им пламна преди около 2 години. И двамата са много работни и обичат домашния уют. Имат магазин за хранителни стоки, непрекъснато работят и помагат на родителите си. Стела е с висше образование, специалност „Педагогика“, а Емил работи в „Самел 90“. През свободното си време прави ремонти в дома си.

Кумуваха Силвия и Иво Гелови от Маджаре, които не подгънаха крак цяла вечер. Гостите на сватбата им подариха чекове с валута.

Свекървата Емилия и Иван Бързанови посрещнаха младоженците пред ресторанта с питка, мед, сол, червен пипер и шампанско. Родителите и на Стела – Нели и Иво Джамбазки, също пожелаха на двамата дълъг семеен живот. Триетажната торта за младоженците беше подарък от ресторанта на хотел „Самоков“. Младото семейство мина през ресторанта по бяло платно.

За Стела и съпруга й специален поздрав направи приятелката им Анна Вучова, която е завършила музикално училище в Широка лъка. Сватбеното празненство продължи до малките часове на нощта, чаровната булка не спря да води хорото. Свекървата Емилия дарува и оркестъра. Кумът пък развълнува всички с прочувствена реч и поведе хорото с кумска песен. Булката подари на всички гости глинени сувенири във форма на сърца с розички. Шаферки бяха Михаела Ранова, Лиляна Вучова, Анна Вучова и Димана, всички пременени в бели рокли. От фото Самоков пък се погрижиха да направят фотосесията на Бързанови незабравим спомен за цял живот.