Saturday, May 18, 2024
HomeСпортСтрумска слава: Голям ден за тима ни

Струмска слава: Голям ден за тима ни

Втородивизионният Струмска слава проведе първата си тренировка от лятната подготовка за сезон 2023/24 във Втора лига. За футболистите имаше водосвет, благодарение на кмета на Радомир Пламен Алексиев, посочиха от клуба в официалното си съобщение.

„Днес отборът ни, ФК Струмска слава, отбеляза специален момент в историята си! С радост и гордост ви съобщаваме, че се проведе официално водосвета, последван от нашата първа тренировка, благодарение на подкрепата на община Радомир и кмета Пламен Алексиев!

Първа тренировка: След церемонията на  водосвета, нашите играчи излязоха на терена за първата тренировка. Това важно събитие бе осъществено благодарение на голямата подкрепа и усилията на кмета Пламен Алексиев, който се явява важен поддръжник на ФК Струмска слава.

Ние изразяваме безкрайна благодарност към община Радомир и кмета Пламен Алексиев за тяхната подкрепа и ангажимент, които са от съществено значение за развитието и успешната подготовка на ФК Струмска слава. Тези две важни събития отбелязват началото на нов етап за отбора и ни вдъхновяват да работим усилено за постигането на великите ни цели“, написаха от клуба.

RELATED ARTICLES

Most Popular