Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаСъветникът Костадин Костадинов от Дупница се изживява като спасител на Паничище, спукаха...

Съветникът Костадин Костадинов от Дупница се изживява като спасител на Паничище, спукаха го от бъзици за женската му шапка

Най-много да спасиш пет-шест кюфтета и две-три пържоли от замръзване, заяви Георги Христов14-24-01

Общинският съветник Костадин Костадинов от Дупница хвърчи като линейка из пистите на Паничище в новото си амплоа на спасител. Костадинов яхна шейна с най-добрия си приятел Асен Мицов – Били Пържолата и тръгна да спасява скиорите и природата. Шапката му с три топки обаче предизвика истинска лавина от коментари във фейсбук.

14-24-01Приятелите му в социалната мрежа го взеха на бъзик и попитаха дали случайно не е взел капата на жена си Райна. Толкова ли нямаше мъжка шапка, чудеха се във фейсбук. Костадинов опита да замаже гафа с изявленето, че това било спасителна шапка.

„С такова спасително оборудване най-много да спасиш пет-шест кюфтета и две-три пържоли от замръзване!”, контрира го Георги Христов. Впечатлен от габаритите на двамата приятели – Костадинов и Били Пръжолата, бизнесменът Александър Палчев пък изрази искрена загриженост за шейната на двамата спасители: „Ще счупите шейната, ей”.

RELATED ARTICLES
  1. ЧУДЕСНА И МНОГО ИТЕРЕСНА ДОПИСКА, ПОДНЕСЕНА НИ ОТ НЕОТРАЗИМАТА БОЖАНА!!!

Most Popular