Сърничка се изпречи пред джипа на най-дългите крака Сиси Пешкова от Говедарци, стана сензация в интернет

Рунтав пакостник зарадва туристите край КВЛ „Ситняково”

10-24-01
Сиси Пешковa

Сърничка изскочи пред джипа на Сиси Пешкова от самоковското село Говедарци. 190-сантиметровата красавица, известна с дългите си крака, остана и стресната, и очарована от неочакваната среща. Нейните родители Красимир и Ваня имат заведение под върха и всеки ден изминават разстоянието между Говедарци и Мальовица независимо от капризите на времето.10-24-01

Снимката с красивото животно предизвика фурор в социалната мрежа и приятелите на Сиси се надпреварваха да лайкват фотоса.

„Леле това па откъде се появи”, остана смаян Николай Джоргов. „Как си спрела с тия кръгчета… и то горкото ти се чуди… на косъм е било”, пошегува се и Ивайло Иванов.

10-24-01-158

Срещите на диви животни с хората от Самоковско напоследък станаха често срещано явление. Наскоро в Говедарци са видели невероятно красива лисица с рунтава опашка, по-голяма от самата нея. Друга пакостливка пък бе единсвеното хубаво нещо от няколко дни насам за туристите на Боровец, които пропищяха от неуредици с писти и лифтове, но пък затова се зарадваха на лисичка, промъкнала се край КВЛ „Ситняково”.