Съсед с психично заболяване счупи ръката на 85-годишна дупничанка, отрича да я е нападнал, не си е пил лекарствата от 1 месец

Д-р Ванцети Владимиров се е погрижил за пострадалата жена

Д-р Ванцети Владимиров е обработил нараняването, д-р Ал. Паризов: Мъжът е настанен за лечение в психиатрично отделение, може да бъде преместен и в столична психиатрия

85-годишна баба е със спупена ръка след като я нападна нейн съсед, който е с психично заболяване в Дупница.

Д-р Александър Паризов

Според показанията на жената, тя не е провокирала по никакъв начин нападението. Двамата са се познавали, тъй като са съседи. Бабата няма други наранявания. Тя е била приета в ортопедично отделение на дупнишката болница, където за нея се е погрижил д-р Ванцети Владимиров. Днес жената вече е изписана от болницата.

Жената е била настанена в общинската болница и след това е изписана

35-годишният й нападател е настанен за лечение в психиатличното отделение на дупнишката болница. Според данни на запознати той е отричал да е направил каквото и да било на жената. Неговата майка също е била настанена за лечение в психиатричното отделение преди няколко дни. Причина за понедението му е, че той от близо месец не е пил лекарствата си и е изгубил контрол.

Борислав Динев

„Не зная колко дни ще остане  в отделението, това ще покаже лечението, което му е предписано. Възможно е да остане и по-дълго време и да се направи предписание да бъде настанен за лечение в столична псипиатрия. Мъжът се води на регистър”, отбеляза д-р Александър Паризов. Шефът на дупнишката полиция Б. Динев допълни, че това е първа подобна приява на 35-годишния мъж.
По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница.