Със сълзи на очи помощник-възпитателките Теменужка Борисова и Катя Пейчинова се пенсионираха от детска градина „Зорница” в Самоков, подариха им икони, букети и мултикукъри

Директорът Евелина Големинова ги изпрати с тържество, родителите ги изненадаха с ръчно направени картички25-05-01-1156

Двете помощник-възпитателки Теменужка Борисова и Екатерина Пейчинова се пенсионираха от Детска градина “Зорница” на специално тържество в Самоков.

„Вие работихте отговорно и всеотдайно и спечелихте уважението на колегите, на родителите и обичта на децата. Детска градина “Зорница” беше вашият втори дом и вратата на градината остава винаги отворена за вас”, изпрати ги директорът Евелина Големинова. Теменужка и Екатерина се просълзиха. Екипът на ДГ “Зорница” им подари за спомен икони, букети и мултикукър, за да могат бързо да сготвят всусни ястия за семействата си и да им остане време за разходки.25-05-01_1175 25-05-01_1177

Родители на предучилищната група, в която работеше Теменужка Борисова, я изненадаха с изящна ръчно изработена картичка. Пейчинова също си тръгна от яслата на градината с подаръци и благодарности от родители и деца.

Теменужка работи в ДГ “Зорница” от осем години, преди това е работила в ДАП. “Щастлива съм, че съм здрава и ще мога да бъда повече време със семейството ми, с приятелки, но децата ще ми липсват”, сподели Теменужка. Пейчинова е работила през целия си трудов стаж в градината, само две години преди това е била в ЗРТ. И Теменужка, и Ектерина са едни от най-добрите танцьорки на хора, винаги с позитивно настроение и оптимизъм посрещат предизвикателствата в живота.

“Ще си пием заедно кафето и ще ходим на разходки”, споделиха пред колегите си Нушето и Катето. За спомен си направиха обща снимка с колегите и си обещаха нови приятелски срещи.