Saturday, July 27, 2024
HomeРегионПерникС двучасов спектакъл откриха "Залата на музиката и танца" в пернишкия квартал...

С двучасов спектакъл откриха “Залата на музиката и танца” в пернишкия квартал “Бела вода”

С двучасов спектакъл на колективите на Народно читалище “Пробуда 1935 г.”, сред които ФФ “Кракра” с ръководител Ирена Андреева и група 100, бе открита “Залата на музиката и танца” в кв. “Бела вода” в Перник.
Обновената зала на читалището събра стотици любители на музиката и танцовото изкуство, гост на събитието бе кметът Станислав Владимиров. Той поздрави секретаря на читалището Станислав Методиев за усърдието в развитието и обновяването на културното средище на “Бела вода”.
Владимиров подчерта, че е радостно, че толкова много деца от квартала са включени в дейността на читалището и пожела на ръководителите им да не спират да работят и развиват талантите на младите хора.
“Изключително съм щастлив, че завършихме този амбициозен проект. Залата на нашето читалище е обновена и ни очакват много интересни събития, които ще провеждаме тук”, каза секретарят на читалището Станислав Методиев. Той добави, че озвучаването и осветлението са напълно подменени с нови, обновени са седалките, салонът е импрегниран, изградена е и противопожарна система. “Благодаря на Община Перник и персонално на г-н Владимиров за подкрепата, която ни оказва”, каза още Методиев.
RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Nice post i like it 100 %. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a daily basis. Its always helpful to read through articles from other writers and use something from their web sites.

Comments are closed.

Most Popular