С тържествен водосвет мъжкият отбор на ОФК „Беласица” стартира зимната си подготовка, бизнесменът Борислав Гащаров дари питка за здраве

 

Преди да излязат за първа тренировка на заснежения терен, отец Живко Димитров лисна менче с вода

05-14-01-dscf0038

Управителят на ОФК „Беласица” Георги Петров

В понеделник след обяд старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК „Беласица” Николай Димитров изведе 18 футболисти на заснежения терен в село Кърналово. Не са вече в тима Симеон Бояджиев и Боби Яков. Новите имена в отбора са: Велик Чаров, Фейзи Бекташев и Стефан Назъров от ДЮШ на клуба и 20-годишният Кристиян Стоилов, играл за последно в отбора на „Огражден-1955” (с. Първомай). Последният е рожба на ДЮШ на ЦСКА, като е вкарал дори и попадение на вечния враг „Левски” в официален мач за първенството на юноши старша възраст. По здравословни причини не се появиха младите таланти Георги Спасов и Тодор Кръстев.

05-14-01-dscf0042

Отец Живко отслужи водосвет

В съблекалнята присъстващите футболисти бяха посетени от управителя на ОФК „Беласица” Георги Петров и изпълнителния директор Георги Георгиев. И двамата поздравиха момчетата за новата година, като им пожелаха да е успешна и без контузии. „Продължете изграденото през есенния дял от първенството. Вие разбрахте, че е чест да се носи фланелката на „Беласица” и ако не бяха малките и неочаквани грешки в отделни срещи в началото и в края на настоящото първенство, щяхте да бъдете първи, а не трети. Нищо не е свършило. Доброто предстои. Направете го напролет и стъпете на пътя, водещ към професионалната втора лига”.

Отец Живко Димитров пожела нещо по-голямо – през 2017-а – втора, а през 2018 – първа лига и връщане на „Беласица” в голямото футболно семейство. Той отслужи и тържествен водосвет за здраве и успехи през зимната подготовка и пролетния дял от първенството. Веднага след това традиционно бе разчупена пита за здраве, подарък от бизнесмена Борислав Гащаров – върл фен на „Беласица”.

Преди да излязат за първа тренировка, отец Живко Димитров лисна менче с вода с пожелания за здраве и пълен успех през 2017 година на треньори, ръководители и футболисти.

05-14-01-dscf0046

Първа тренировка

05-14-01-dscf0045

Новите в отбора