Saturday, July 27, 2024
HomeОживлениеТаланти от риалити формати откриват „Сцена в парка“ в Долна Диканя

Таланти от риалити формати откриват „Сцена в парка“ в Долна Диканя

Събитието е в петък от 17,30 ч.

Предстои откриването на летния сезон на “Сцена в парка” в Долна Диканя, този петък от 17.30часа.

„Сцена в парка“ е проект за социална интеграция на възрастните хора чрез изкуство отваря вратите на дом за възрастни за серия от безплатни събития, насочени към широката общност.

За втора поредна година Лятната сцена в двора на дома в с. Долна Диканя става домакин на безплатни концерти, летни кино вечери и събития за деца, като кани всички желаещи да гостуват.

Откриването на втория сезон на инициативата е на 7 юни, петък, от 17:30 ч. с концерт на таланти от популярните музикални формати.

На сцената ще се изявят:

  • Георги Арсов ( участник в последния сезон на Гласът на България) и Андриян Асенов ( победител от България търси талант)
  • Ния Петрова (победител в Гласът на България), с акомпанимент на китара от Явор Милчев

Проектът „Сцена в парка“ е част от дългосрочната стратегия за развитие на дома като място за среща между поколенията. Инициативата е създадена с цел да обърне внимание на възможностите за запазване на активната социална позиция на възрастните хора, което е от огромна полза не само за тях, но и за всички обществени групи. Изкуството играе ключова роля като медиатор в този процес, категорични са авторите на проекта.

RELATED ARTICLES

Most Popular