Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаТалант на Марек подписа първи договор с клуба

Талант на Марек подписа първи договор с клуба

Валери Йорданов е подписал първи професионален договор с Марек. Талантливият юноша е роден през 2005-та година,играе като полузащитник и му се възлагат много надежди. Той позира с любимата фланелка заедно с легендарния не само за Марек Сашо Паргов. От началото на годината това е втория юноша,който подписа договор след Християн Джаджаров.

Йорданов бе част от юношеската формация на Цветан Видински, от която е и нападателят Любимир Костов. Той стигна и до юношеския национален отбор.

Междувременно стана ясно, че един от най-талантливите юноши на Марек – Християн Джаджаров е отказал много сериозна оферта от ФК ЦСКА 1948. Направилият много силен сезон с екипа на дупничани играч е привлякъл вниманието на клуба от Бистрица.

По информация KotasportФК ЦСКА 1948 са предложили 100 000 лева на Марек и двата отбора са се разбрали,но Джаджаров е предпочел да остане в тима от Втора лига. Тази пролет той подписа първи професионален договор с клуба от Дупница и се утвърди като титуляр. Той е роден през 2006-та години и определено бъдещето е пред него.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular