Saturday, July 27, 2024
HomeСпортТоп треньорът Кристиян Борисов гостува на миньорци в “Борис Гюдеров”

Топ треньорът Кристиян Борисов гостува на миньорци в “Борис Гюдеров”

Един от успешните български млади треньори бе гост на Миньор 2015 през изминалата седмица. Кристиян Борисов се отзова по покана на старши-треньора Милен Дудев и проведе занятия с децата от школата в зала “Борис Гюдеров”.

Борисов е старши-треньор на отбора на ФелбахФлашърс, който той изведе до шампионската титлата в Първа Регионална Лига в Германия и по този начин заслужи промоция в Про Б. Освен това, той работи индивидуално с доста състезатели, играещи на високо ниво в европейските клубни турнири.

Милен Дудев заяви следното, относно гостуването на Кристиян Борисов:

“Изключително съм доволен, че Кристиян откликна на поканата ни и я прие с голямо удоволствие. За мен лично, той е един от най-добрите български треньори, но малко се говори и пише в България за неговите успехи. Трябва да ценим хората, които имаме, защото той е млад, амбициозен и голям работохолик.

Децата от школата, които избрах за тренировките с него се влагат целогодишно в процеса и това бе като награда от мен за техния труд. От друга страна се надявам да подейства мотивиращо на останалите и те да започнат да се трудят още повече.

Работихме върху различни неща и аз самия като треньор научих нови неща. Смятам, че момчетата дадоха максимума от себе си и Кристиян остана впечатлен от таланта и качествата на децата от нашия град и школа. Надявам се още през лятото да се срещнем отново. Вратите на Миньор 2015 са винаги широко отворени за него!”

RELATED ARTICLES

Most Popular