Saturday, July 27, 2024
HomeРегионСанданскиТреньорът на Вихрен: Очаквам да направим добър мач с Банско Тиим

Треньорът на Вихрен: Очаквам да направим добър мач с Банско Тиим

Нашата цел е купата на АФЛ, на 10-и април ще спорим с Витоша, сподели още Шенсой

 

Всички занимания през седмицата за мача срещу Банско Тиим старши треньорът на мъжкия отбор на ФК Вихрен Наджи Шенсой проведе на терена в село Склаве. Не тренираха заради контузии от различен характер Георги Иванов, Вергил Янев и Раиф Мурадов. При това положение и тримата, плюс наказания от ДК на ЗС на БФС Николай Георгиев, отпадат от сметките на наставника си Шенсой за този мач.

„Всеки мач започваме добре, защото имаме физически сили през първото полувреме. През втората част постепенно започваме да отпадаме физически, защото ядрото от основния състав е от футболисти с натрупани години. Ето, и в мача срещу отбора на Банско Тиим ще прибегнем до услугите на млади момчета от школата, които са без игрови опит. С този арсенал от футболисти нямаме никакъв шанс да атакуваме първото място.  И двата отбора ще излязат освободени от напрежение, защото заемат места във временното класиране, които са далеч от опасната зона. Очакваме един много добър мач, изпълнен с добри атаки и естествено по-добър резултат за нас. Нашата цел е да спечелим купата на АФЛ. На 10 април ще премерим сили с отбора на Витоша(Бистрица) на стадион „Осогово“ в Кюстендил за определяне не представителя от ЮЗ Трета лига“, сподели Наджи Шенсой.

От треньорския щаб на сдружение Банско Тиим споделиха, че едноразовите занимания за мача срещу Вихрен са проведени на стадион „Свети Петър“. Няма да бъде на разположение на треньорския щаб оперирания от херния  Иван Георгиев. „По традиция играем силно срещу  отбора на Вихрен. Надяваме се така да бъде и този път на градския стадион в Сандански“, коментираха от треньорския щаб на Банско Тиим.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular