Тройно убийство на българка и двете й деца разтърси Канада

Подозират приятеля й Кори Фен, бил болестно ревнив

 

Мъжът, убил българка и двете й деца в Канада, е бил болестно ревнив. Тази информация излезе наяве на фона на бруталното тройно убийство в провинция Онтарио. Българка от Пловдив бе убита от своя приятел.

Красимира Пейчиновски бе открита мъртва в дома си. Убити са и 13-годишната й дъщеря Венайлия и 15-годишния й син Рой. Полицията арестува приятеля й – Кори Фен, който е основен заподозрян за зверството.

Близки на семейството разказват, че той е бил запален по културизма. Прекарвал много часове във фитнес залата. Освен това е бил ревнив до болка и не давал никаква свобода на българката. Децата на убитата жена не са от 29-годишния Кори Фен, а от бившия й съпруг, който е македонец.

Все още не са излезли резултатите от аутопсията, но по телата на жертвите има видими следи от насилие и удари, посочиха източници. Красимира е родом от Пловдив. Бащата на децата е македонец, но двамата се разделили отдавна.

Дългогодишна приятелка на убитата българка смята, че убиецът може да е действал под въздействието на наркотични вещества. Разследването по случая продължава. Близките описват Красимира като прекрасен и лъчезарен човек.

“Това трябва да се е случило под въздействието на наркотици. Тя се е опитвала да се раздели с този човек, защото връзката им не е вървяла”, сподели Ваня Димова, която е дългогодишна приятелка на жертвата. “Тя беше един прекрасен човек, който никога никой не чу да повиши тон”, допълни Димова, която познава Красимира още от времето, когато живели в Пловдив.

Ваня още не може да си обясни как се е стигнало до това тройно убийство. Полицията открива телата, след като съседка отишла да търси Красимира, защото тя не се появила на работа. Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап.