Ужас! 70-год. Виктор Димитров нападна с камъни дъщеря си и внучката в Петричко, съселяни: Започна да си пийва от сутринта

Кметът Александър Треновски

Кметът на Кавракирово Александър Треновски: Ще подам жалба

 

70-годишен дядо от село Кавракирово помрачи с буйстване празника на Богородица в Петричко. За ужас на съселяните си той нападна с камъни родната си дъщеря и внучка.

Според очевидци на грозните сцени мъжът е бил под въздействието на алкохол. „70-годишният Виктор Димитров започна да пие още от сутринта за празника. По обяд го видяхме да буйства”, разказаха негови съселяни. Според тях той започнал да буйства и да се заяжда с дъщеря си Ваня и внучката си. Разпрата продължила словесно, а след това възрастният мъж започнал да хвърля  камъни по двете. Вследствие на ударите внучката му е наранена в краката, а дъщеря му Ваня е с множество рани по гърба и главата. Потърпевшите твърдят, че това не е първият път, в който те страдат от нрава на Димитров.

Кметът на село Кавракирово Александър Треновски поясни, че е запознат със случая, който се разиграл в дома на 70-годишния му съселянин. Съседите на пострадалите веднага му предали за инцидента. Той от доста време предупреждавал дядото да се въздържа. Треновски възнамерява да подаде жалба до РП-Петрич.