Утвърден е графикът за прием в детските градини на Дупница

Родителите, които искат техните деца да посещават новоизградената детска градина в жк „Бистрица”, ще подават документи в ДГ “Слънце”

 

Графикът за организиране и провеждане на прием за първа възрастова група през 2020 година в детските градини на Дупница бе утвърден със заповед на кмета инж.

Методи Чимев, съобщиха от общинския пресцентър.

Всяко едно от заведенията трябва да обяви приема в срок до 17 февруари, както и да изготви комисия по приема. Самите заявления от родители, приложени с документите за съответните детски градини, ще се подават за времето от 2 до 20 март включително, а списъкът с класираните ще бъде обявяван на 27 март. Могат да се подават документи и за повече от една детска градина. От 30 март до 3 април ще бъдат записванията, а 3 дни по-късно директорите трябва да обявят свободните места.

Родителите, които искат техните деца да посещават новоизградената детска градина в жк „Бистрица”, ще подават документи в ДГ “Слънце”. Както е известно, тя е построена, газифицирана и обзаведена и в момента текат административни процедури, за да отвори официално врата.