Ученици от страната показват талант край волейболната мрежа в Разлог

 Разлог приветства финалното състезание от националната ученическа верига по мини-волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад 2023.

Официалното финалът бе открит от инж. Гергана Костова (зам.-кмет на община Разлог), която пожела на всички участници и организатори успех и много незабравими емоции от волейболните срещи в спортна зала “Септември”.

До финалния етап на инициативата “Малки великани“ достигнаха 8 състава от цялата страна, след оспорвани срещи, между десетки ученически отбора.

Заслужено голямата награда (спортен лагер) от тазгодишната инициативата, подкрепяща активния начин на живот и създаване любов и отношение у подрастващите към спортните игри и занимания, спечели тимът на 109 ОУ “Христо Смирненски” (София). Представителният отбор на Разлог, в състав от ученици от 5 и 6 клас на СУ “Братя Каназиреви”, остана на 7-ма позиция.

Националната верига по мини-волейбол “Малки великани” е инициатива на зад „Булстрад Виена Иншурънс груп“ в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола. “Малки великани” се провежда със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините – Разлог, София, Варна, Бургас и Стара Загора.