Thursday, June 13, 2024
HomeРегионГоце ДелчевЦветанов в Гърмен: Строителството на АМ „Струма“ ще даде огромен тласък за...

Цветанов в Гърмен: Строителството на АМ „Струма“ ще даде огромен тласък за развитието на Благоевградска област

Премиерът Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския съюз изиграха важна роля в процеса по подписването на споразумението между Македония и Гърция. Това заяви Цветан Цветанов по време на среща в Гърмен с общинските ръководства и актива на ГЕРБ от общините Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. На събитието присъстваха още народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева, както и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.
„По време на срещата подчертах, че европейското бъдеще на Западните Балкани означава сигурност и стабилност за целия регион. Обясних, че европейската солидарност е от изключително значение за България, защото благодарение на тези средства продължава строителството на АМ „Струма“, която ще даде огромен тласък за развитието на Благоевградска област.
Пред всички присъстващи споделих, че БСП не могат да предложат алтернативна политика на тази на ГЕРБ и непрекъснато се заиграват със страховете на хората и като пример за това посочих Истанбулската конвенция”, допълни Цветанов.

RELATED ARTICLES

Most Popular