Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаЧервен брег посрещна победоносно победителя от Hell`s Kitchen Лъчезар Чоткин

Червен брег посрещна победоносно победителя от Hell`s Kitchen Лъчезар Чоткин

Поставяйте си цели и не се предавайте пред нищо, съветва децата новият шеф на кулинарното риалити

Жители на Червен брег и цяла дупнишка околия посрещнаха с бурни аплодисменти победителя от Hell`s Kitchen Лъчезар Чоткин.

Силни емоции, сълзи от радост, оркестър и кръшни хора съпътстваха изненадващата програма по посрещане на победителя от последния сезон на готварското предаване.

С нескрита гордост, червенобрежани викаха на мегдана името на Чоткин. Деца от ФК  „Червена звезда-2021“ и момичета от местната фолклорна група към читалище „Христо Ботев 1911” бяха издигнали ръчно изработени  плакати, от които грееше лицето на новия шеф Чоткин. Кметът Славчо Димкин даваше всичко от себе си, за да гарантира достойно посрещане на новия шеф готвач и безопасността за струпалите се в центъра деца и възрастни хора.

Победителят от Сезон 6 в кухнята на Hell`s Kitchen се появи в центъра на селото видимо силно развълнуван, просълзен и с високо вдигнати ръце.

„Благодаря за присъствието ви тук и голямата подкрепа, която получавах през всички месеци, докато бях в предаването. Вие бяхте мотивацията за моята победа. Искам да съм пример за малки и големи и да не се предават в живота. Да си поставят цели и да знаят за какво се борят. Да не се предавате пред нищо и когато си помислите, че всичко приключва, тогава идва момента  да скочите в дълбоките води и да продължавате напред. Пожелавам ви само успехи и само хубави неща в живота”, каза просълзеният от емоционалното посрещане Лъчезар Чоткин.

За Лъчо и всички присъстващи местният свещеник отец Костадин Бошнаков отслужи водосвет. Малки момичета в народни носии  поднесоха на победителя китки от здравец и питка с мед и сол. Кръшните хора, танците и наздравиците за победителя продължиха до късна доба.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular