Saturday, July 27, 2024
HomeОживлениеЧестита победа! Перничаните Михаела и Венци от “Един за друг” ще харчат...

Честита победа! Перничаните Михаела и Венци от “Един за друг” ще харчат като за световно

Пророчески сън ги пратил на финал

Перничаните Михаела и Венци са големите победители в петия сезон на любовно риалити “Един за друг”. Те успяха да обърнат финалната игра в своя полза, въпреки че изоставаха през по-голямата част от изпитанието. Освен победата и чек в размер на 74 344 лв., Михаела и Венци завоюваха и наградата по случай 30-годишнината на NOVA. За първи път в историята на “Един за друг” отпадналите двойки имаха право да гласуват за любимата си двойка на финала и избраха именно перничаните да си тръгнат със специалното отличие на медията.

Михаела и Венци бяха гости в подкаста “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те споделиха, че Венци е очаквал да спечелят формата и дори е имал пророчески сън.
Двойката от Перник не тръгнаха добре и изглеждаше, че няма да имат шанс, но успяха да вземат изненадваща победа. Михаела смята, че изоставането им във финалната игра ѝ е помогнало да се отпусне. Венци разказа, че по време на играта си е мислил основно за Светли.
Михаела сподели, че мъжът ѝ не е искал да влиза в “Един за друг”. Още на първия ден Венци е разбрал, че е направил грешка и че това ще е едно от най-невероятното преживяване в живота му.
Гери и Светльо и Маргарита и Кристиян са двете двойки, които Венци и Михаела са смятали, че ще са 100 процента на финал. Те споделиха, че Ели и Данчо са изненадата на сезона.


Венци и Михаела разказаха, че коалицията им се е получила по естествен начин и по-скоро я определят за приятелски кръг. Михаела сподели, че в един момент това, че са имали близки хора, се е превърнало в минус.

Пред Денислава Велкова победителката Михаела разказа забавна история, в която сподели, че Венци се е прибрал с грешни ключове и яке след нощно забавление.

Михаела и Венци разказаха за един от най-трудните си моменти в живота, когато са диагностицирали грешно дъщеря им с детска церебрална парализа. В подкаста двамата споделят как са се справили със ситуацията.

RELATED ARTICLES

Most Popular