Ясновидката В. Бекирова: Садисти пребиха с тръба куче посред бял ден в Дупница, Цезар е с раздробени кости на лапите, свидетелите мълчат

Виолина Бекирова

Петко Динев спаси животното, но трябват пари за операция, всеки ден в Дупница пребиват кучета

 

Садисти пребиха с тръба куче в жк „Дупница”. Кутрето е оставено да вие в страшни болки под блока на ясновидката Виолина Бекирова. „Като го видях, ми призля. Веднага го заведох при един благороден човек, който се грижи за 22 пребити кучета, все пребити из града. Петко Динев се казва”, разказа Виолина и добави:

„Направихме снимки на животното. То е със счупена предна и задна лапа. Казва се Цезар, много лошо са раздробени костите. Но благодарение на грижите на Динев, приятели и ветеринари животът на Цезар е вън от опасност. Дори рентгенологът направи отстъпка за снимката, но Цезар се нуждае от сериозно лечение, за което са нужни още средства. Всеки, който иска да помогне, може да се свърже с Петко Динев на 0897 05 38 05.

Боят е станал посред бял ден. Цезар е бит зверски на оживено място. Кучето е било недалеч от приюта на Динев. Работници, които ремонтират улица „Македония”, са станали свидетели на зверството. На мястото е имало много хора. Динев обяви, че Цезар ще бъде опериран, за да бъдат фиксирани костите, това ще му позволи да се възстанови. За операцията са нужни пари. Някои изразиха предположения, че кучето е било блъснато от кола, не е така, бито е. Само преди няколко дни ловец простреля куче от балкона си пред очите на деца и други очевидци. Чудим се къде на друго място стават такива зверски изстъпления? Да стоиш и да гледаш как убиват животно, как пребиват човек… Добре че очевидците на убийството на кучето от миналата седмица не си премълчаха, а тук свидетелите не искат да кажат гък срещу садистите. Заради такива хора освен Цезар в приюта на Динев има десетки пребити кучета, всеки ден някой пребива куче”, разказа Виолина. На Цезар са направени рентгенови снимки, той в момента е на грижите на любвеобилни хора.