Wednesday, June 26, 2024
HomeРегионБлагоевградАбитуриентка с пушка атакува конкурс за красота, наплив на благоевградчанки

Абитуриентка с пушка атакува конкурс за красота, наплив на благоевградчанки

Емилияна Станкова от Перник стана любимка номер 1 с над 6 000 гласа

 

Емилияна Станкова

Сезонът на баловете отмина, но не и абитуриентските вълнения. Особено, когато на ход е националният конкурс за най-красива зрелостничка на dir.bg. Еектно присъствие в него традиционно записват и момичета от Югозапада. Ето малка част от тях:

Емилияна Станкова от Природо-математическата гимназия в Перник буквално се превърна в най-харесваното момиче с над 6000 гласа в своя подкрепа. Тя бе определена като прекрасно бижу, което блести най-ярко без капка помпозност.

Съгражданката й Никол Николаева от 5-о СУ „П. Р. Славейков” в Перник впечатли аудиторията на конкурса с романтична визия и принцеска рокля.

Ева Костадинова от Дупница, завършила СЕУ „Св. Паисий Хилендарски”, пък плени с нежност и топла усмивка.

Моника Герайкова от СУ „Никола Вапцаров” в град Хаджидимово заложи на модерното излъчване, а нейни почитатели в коментарите я нарочиха за :”най-нежната и красивата”.

Виктория Юрукова от Благоевград събира гласове с естествена красота и лек грим. Тя завърши Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов” и няма търпение да се изправи пред новите предизвикателства в живота.

В конкурса се впуска и Йоана Георгиева от Кюстендил, която си взе сбогом с ученическата скамейка в ПГ по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев”. Виктория Груйчева от НХГ Благоевград пък се надява да спечели лайкове с ефирното си и ведро излъчване.

Като съвременна русалка с фешън прическа и грим в конкурса се гмурна и самоковката Маргарита Красимирова от ПГ по туризъм, която смени за бала си няколко тоалета.

Благоевградчанката Дариа Воденичарова от Езиковата гимназия блесна като древногръцка богиня и за кратко време обедини около себе си впечатления, че е :”уникална и прелестна”.  Съученичката й Магдалена Траянова също бързо събра стотици вдигнати палци и се надява на челни позиции в края на естетическата надпревара. В която благоевградчанки имат солидно присъствие. Защото следващата претендентка – Джулиа Михайлова, възпитаничка на НХГ, също има какво да покаже като визия. Никол Велева от същото училище  заложи на ретро класика и вече може да се похвали с над 200 гласа.

С много стил и класа в конкурса връхлетя и Дея Бандрова от СУ „Св.Климент Охридски” в Костенец. Младата дама има над 500 харесвания и със сигурност мечтае да е сред фаворитките.

Вили Ангова от Петрич също не отстъпва по стил. А Биляна Чавдарова от СУ „Христо Ботев” в Ихтиман моментално вся респект, не само с пушката си, но и с изискания си тоалет на топ абитуриентка. Със сигурност уцели право в целта по атрактивност.

Юлияна Едипова от Земеделската гимназия в слънчев Сандански грейна като слънце в конкурса, а Ивана Попгеоргиева от Благоевград го озари със замечтан поглед и нежни воали.

В своята фотосесия Габриела Иванова от Езиковата гимназия в Кюстендил се открои сред абитуриентките с по-артистично присъствие и къса рокля – хем красива, хем удобна за танците.

Червенокосата фея от Перник Катерина Василева е прекрасна със зелената си примяна и даде пример за елегантност.

Самоковката Виктория Магаева заложи на класическото черно за специалната вечер на завършването си и изпрати целувки на всички приятели, които й пожелаха много успех в живота.

Светла Кукучева от Земеделската гимназия в Сандански пък се появи като лек бриз в горещините. И спечели почитатели с естествено сияние.

Юлияна Манева от ПГИМ-Кюстендил направи добро впечатление с елегантна осанка и получи доста положителни отзиви.

Петричанката Оличка Гъркова пръскаше блясък с шармантна рокля, а Милена Лазарова от ПМГ „Яне Сандански” в Гоце Делчев постигна същия ефект, но с по-семпла визия.

Йоана Андонова от Кюстендил заслеви със сияйна усмивка. Красива като роза – Рада Божинова от ЕГ „Акад. Людмил Стоянов” в Благоевград внесе голяма доза очарование в конкурса.

Велислава Пецева от ПГ „Пейо Яворов” в Петрич заложи на лилавото в най-нежните му нюанси и не сбърка.  Не сбъркаха и всички останали момичета от Югозапада, които се осмелиха да представят себе си в конкурса и да дадат принос за блясъка му.

Крайният срок за участие е 24 юни, а собственичките на снимките ще се борят за гласовете на звездно жури, което ще посочи най-красивата сред претендентките.

RELATED ARTICLES

Most Popular