Monday, July 1, 2024
HomeРегионБлагоевградАкция "Антидрога" в Пиринско, трима са задържани

Акция “Антидрога” в Пиринско, трима са задържани

Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград.
На 14 октомври в гараж на къща в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ е намерен полиетиленов плик, съдържащ около 19,15 грама кокаин. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан 35-годишен мъж от града. По случая е образувано досъдебно производство.
На 15 октомври в нощен клуб в Благоевград от органите на реда е извършена проверка на 21-годишен благоевградчанин. У него е открито около 0,6 г бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин. Мъжът е задържан със заповед за задържане до 24 часа За случая е уведомена РП-Благоевград.
На 17 октомври в жилище в с. Микрево, общ. Струмяни, от полицейски служители на РУ-Сандански е намерена и иззета около 10,87 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. Със заповед за задържане до 24 часа са задържани 35-годишен мъж от Благоевград и 33-годишна жена от Самоков.

RELATED ARTICLES

Most Popular