Wednesday, June 26, 2024
HomeКриминалниАрестуваха двама дилъри от Кюстендил в момент на наркосделка с кокаин

Арестуваха двама дилъри от Кюстендил в момент на наркосделка с кокаин

В меката на черешите, прашецът се търгува в кутийка от дъвки с вкус на черешки

Двама дилъри на кокаин спипа полицията в Кюстендил при специализирана операция за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици.

Кюстендилците са задържани  в землището на село Николичевци  в близост до моста на река Бистрица, в момент на извършване на сделката.

Единият от тях е оказал  съпротива при задържането, като е глътнал  няколко сгъвки от наркотичното вещество.Другият е бил в лекия си автомобил „Фиат“ .

Снимката е илюстративна

На място криминалистите открили кутия с 151 грама бяло прахообразно и на бучки вещество, което реагирало на кокаин . Съдържанието е било в опаковка от дъвки с вкус на череши. При последвалите процесуални действия в жилището на единия кюстендилец са открити и иззети 2 тефтера с имена, прякори и изписани суми пари срещу тях.

В жилището на другия мъж е открита опаковка кокаин,а  в автомобила му е открит портфейл с лични документи, 1080 лв. и опаковка кокаин. Видът на наркотичните вещества е установен с полеви наркотест, съобщават от ОДМВР –Кюстендил.

Срещу двамата мъже, които са на 46 год. и 48 год. е образувано досъдебно производство,а  работата по случая продължава под надзора на прокурор.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular