Tuesday, June 18, 2024
HomeРегионПетричБеласица играе и ще продължава да играе на отлично подготвения терен на...

Беласица играе и ще продължава да играе на отлично подготвения терен на стадион „Цар Самуил“

Излязлата информация във вестник „Меридиан мач“ „Не одобриха „Цар Самуил, „Беласица“ играе в Симитли“ силно разстрои футболен Петрич. С цел да се изяснят нещата по подобаващ начин, и да се поднесат на феновете на Бела, се наложи да се проведат куп разговори, за да се достигне до истината. От Андрей Андреев-журналист в медията, се разбра, че всичко е тръгнало от информация от фейсбук страницата на ОФК Беласица. Да, наистина в официалната страница има пълна информация за изминалото първенство на мъжкия отбор за всеки мач. Така че, никъде съставителят на информацията не е отразил, че Беласица няма да играе за в бъдеще на терена на стадион „Цар Самуил“. С две думи – някои хора от „Меридиан мач“ са прочели материала от фейсбук страницата като Дявола Евангелието.

За да бъдем още по-точни и подробни, проведохме разговори с отговорните хора от БФС, имащи отношение към издаването на лицензите, измежду които Валентин Чакъров-директор на всички първенства и турнири в България, Лалев-член на лицензионната комисия на БФС и председателя на СТК Неделчо Михайлов. Всички те по категоричен начин опровергаха тази невярна информация.

Нека феновете на Бела бъдат спокойни и да заповядат още на 17юни от 18,00 часа на стадион „Цар Самуил“ да станат свидетели на старта на лятната подготовка на мъжкия отбор на клуба за новото първенство на Втора професионална лига.

 

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular