Monday, July 1, 2024
HomeРегионБанскоВъзрастни семейства получиха дърва за огрев от Младежи ГЕРБ-Банско

Възрастни семейства получиха дърва за огрев от Младежи ГЕРБ-Банско

На прага на зимния сезон възрастни семейства от Банско получиха дърва за огрев като подкрепа от местната организация на Младежи-ГЕРБ. Инициативата е част от дългогодишната практика на младежите от ГЕРБ в общината да организират благотворителни дейности в помощ на своите съграждани.

Те успяха да съберат достатъчно средства, с които да се осигурят дърва за огрев на 3 домакинства.

“Искаме с нашата камапания да подарим усмивки и топлина на възрастни хора в затруднено положение. С лични средства бяха осигурени дърва за огрев, а това предизвика сълзи на радост в очите на много от тях. Защото сме заедно и сме силни!”, обявиха от младежката организация.

Кампанията бе подкрепена и от общинският ръководител на ГЕРБ в община Банско Александър Мацурев, който се включи активно в осигуряването на средствата.

„За мен подобни кампании, особенно на прага на предстоящата тежка зима, показват силата на нашите младежи да се ангажират със социално значими проблеми и да търсят тяхното решаване. Смятам, че ако повече хора в политиката се заемаха лично с решаването на кризите, които буквално задушават обществото в момента, ситуацията в страната щеше да е значително по-добра“, заяви от своя страна Мацурев. Той подчерта също, че се надява и други да последват примера на Младежи-ГЕРБ и да подадат ръка на най-нуждаещите се в момента.

RELATED ARTICLES

Most Popular