Home Регион Бобов дол В Бобов дол провеждат конкурс за управител на хосписа

В Бобов дол провеждат конкурс за управител на хосписа

1
В Бобов дол провеждат конкурс за управител на хосписа

Конкурс за управител на хосписа ще проведе община Бобов дол. Решението е на Общинския съвет в миньорския град, взето на последното заседание, тъй като договорът на досегашния управител д-р Екатерина Митова изтича. Срокът на договора за управление, който ще бъде сключен със спечелилия, е 3  години.

До участие в конкурса се допускат лица, които:

притежават образователно-квалификационна степен “бакалавър” или “магистър” по медицина, или лица с образователно-квалификационна степен “бакалавър” или “магистър” по социални дейности; имат най-малко една година трудов стаж по специалността. Изисква се още кандидатите да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани. Конкурсът ще протече в 3 етапа: проверка за съответствие на представените документи в предварително обявените изисквания; представяне от кандидата на бизнес програма за дейността на лечебното заведение за тригодишен период, поотделно по години, и събеседване. Ще се проведе на 15 юни в заседателната зала на Общинския съвет.

Местният парламент определи  комисия, която да организира и проведе конкурса. В състава й са зам. -кметът Йорданка Гацева като председател и членове: Лили Здравкова – главен юрисконсулт, Красимира Методиева – началник отдел СПОКЗ, Елеонора Христова – председател на ОбС, и Антоанета Плачкова – общински съветник.

Документи за участие могат да се подават до 5 юни, включително,  в сградата на община Бобов  дол.

Информация относно условията на конкурса може да се получи от 25 май  до 5 юни, включително, в сградата на общинската администрация, както и от зам. –кмета Йорданка Гацева, на телефон 0895 656 110.

Стана ясно, че на заседанието си на 30 април общинските съветници са отложили приеемането на отчета на хосписа за следващата сесия.

 

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

1 COMMENT

  1. А зам. кмета, фалшивият пенсионер Орлин Делибалтов, защо не е включен в комисията? Срамота! Такъв капацитет и да не се възползвате от неговата компетентност! Веднага да бъде включен заедно с акордеона с камъни „Сваровски“! За 15 хиляди евро! Смях, смях, смях…

Comments are closed.