Friday, June 28, 2024
HomeРегионДупницаДангов дава под наем вещите и техниката на „В и К –...

Дангов дава под наем вещите и техниката на „В и К – Дупница“ на „Кюстендилска вода“ 

Активите се предоставят срещу месечен наем от 2 403 лева без ДДС, за срок от 10 години

Движимите материални активи – машини, съоръжения, оборудване и автомобили на „В и К – Дупница“ да бъдат дадени под наем, предлага кметът на община  Дупница Първан Дангов с докладна записка до Общинския съвет.

На заседанието си на 27 юни съветът ще трябва да вземе решение по докладната, включващо и определяне на начална наемна цена на вещите и техниката.

Предложението е активите да се предоставят за 10 години, срещу 2 403 лева без ДДС месечно. Вещите и техниката ще бъдат ползвани от “Кюстендилска вода” ЕООД, което започва да оперира на територията на община Дупница от 1 юли.

В  четвъртък общинските съветници ще обсъдят още няколко докладни, касаещи предложения за отдаване под наем на училищни лавки и столови. Сред училищата, в които ще се дават такива помещения, са „Евлоги Георгиев“, „Св. св. Кирил и Методий“, „Св. Климент Охридски“ в града, училището в Крайници.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Това ,какво топли ВиК абонатите?Кметството ще прибира наема,а цената на наема ще се калкулира в разходите и ще ги плащаме ние.Този кмет само и само да няма грижи с проблемите на ВиК ,го хариза без даже да се потруди и да помисли заедно с екипа си ,как може да се запази работещо това дружество.
    Не е твърде далече Сапарева баня.Тяхното ВиК си работи и няма никакви проблеми,но тук няма кой да мисли и да си отстоява позицията.
    Сега ще ни загреят с 3,71 лв. и всички дружно ще извием.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular