Tuesday, June 18, 2024
HomeАктуално от днесД-р Иван Ибришимов: Надявам се на честни избори и висока активност

Д-р Иван Ибришимов: Надявам се на честни избори и висока активност

Кандидатът за депутат в област Кюстендил д-р Иван Ибришимов упражни правото си на глас в секция 11 в Спортната зала в Дупница.
„Гласувах за промяна. Гласувах за това българите да живеят по-достоен живот в една по-различна България. Те трябва да се чувстват достойни и равнопоставени граждани на Европейския съюз, както в чужбина, така и у нас“, заяви пред „Вяра“ д-р Иван Ибришимов.
Той изрази своята надежда, че вотът ще бъде честен и няма да има манипулации:„Надявам се изборите да бъдат честни. Надявам да има и висока избирателна активност, за да може корпоративният вот да не окаже толкова голямо влияние“. Според д-р Ибришимов времето и пандемията няма да спрат гражданите, които са решили да отидат до урните.
„Надявам, че в хода на деня времето ще се оправи, ще изгрее слънце и  хората ще излязат със самочувствие и ще дадат своя глас. Дано това бъде глас за по-справедлив живот“, добави той.


„Аз гласувах машинно и машината беше „забила“. Случи ми се да изчакам известно време, докато се оправи. Надявам се такива ситуации да бъдат по-малко. Дано повече хора гласуват машинно, защото това ще облекчи работата и на комисиите. А и най-вече, с машинното гласуване  възможността за манипулация на изборните резултати ще бъде сведена до минимум“, сподели кандидатът за депутат Иван Ибришимов.

Димитър ИКОНОМОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular