Friday, June 21, 2024
HomeРегионДупницаД-р Панчо Панайотов настоява: Радослава Чеканска да бъде назначена за Областен управител...

Д-р Панчо Панайотов настоява: Радослава Чеканска да бъде назначена за Областен управител моментално

Радослава Чеканска да бъде назначена за Областен управител на Кюстендилска област моментално. За това настоява легендарният дупнишки кмет и народен представител от СДС д-р Панчо Панайотов след като стана ясно, че методът за преразпределение на гласовете оставя коалицията ГЕРБ-СДС в област Кюстендил без втори мандат.

„Тази система е отвратително тъпа. Но. Аз те предлагам за Областен управител. Сегашният е кротък, но работа не върши. Още един път. Моментално Радослава Чеканска да бъде назначена за Областен управител на Кюстендилска област. Моментално.”, написа д-р Панайотов под публикация на Чеканска, в която благодари за подкрепата на своите избиратели.

Въпреки рекордните за областта 2 666 лични преференции в полза на дупничанката и резултат от 10 502 гласа за ГЕРБ-СДС, методът на най-големия остатък Хеър-Ниймайер предполага мандат за новата проруска политическа формация „Величие”. Така с общо 1367 гласа или 4,02 %  в парламента като народен представител ще влезе човек на полк. Марков.

„Сбъркана изборна система, сбъркано управление и сбъркана държава. Това са моите изводи от последните избори”, написа Даниела Добрева, бивш симпатизант на ГЕРБ –Дупница, която от години живее извън страната.

В своя пост Радослава Чеканска благодари за гласуваното й доверие.

„Заради всички вас не съжалявам за нищо и съм убедена, че всяко мое усилие през годините си е струвало!

Продължавам да вярвам в по-доброто утре на област Кюстендил и във възможността за стабилност на България в сигурна Европа!

Благодаря ви за подкрепата!”, написа Радослава Чеканска.

RELATED ARTICLES

Most Popular