Wednesday, June 26, 2024
HomeОживлениеЗабавната каубойска екшън-комедия „Дивия запад“ ще се играе в Перник

Забавната каубойска екшън-комедия „Дивия запад“ ще се играе в Перник

Каубойска екшън комедия за деца представя премиерно в Перник „Балканска театрална фабрика“ /The Balkan Theatre Factory/. Представлението е по мотиви на разказите на Джоуъл Харис и е озаглавено „Дивия запад“. 60 от местата в залата театралната компания подарява на деца в неравностойно положение.

Идеята на всяко представление да има 60 безплатни места за деца в неравностойно положение се е зародила през декември м.г., каза Траян Велев – продуцент и основател на театралната компания.

„Направихме едно благотворително представление и цялата зала я запазихме. И тогава като дойдоха, те много, много се радваха на представлението . След това ни питаха кога ще има пак. Казах им, че винаги могат да дойдат на наше представление отново. И тогава ни дойде всъщност идеята да не чакат отделно представление само за тях и да се чувстват изолирани или отделени като група, а напротив, да идват на представление заедно с всички други дечица и родителите им. Това е като цяло, което се крие зад идеята”, допълни Велев.

Младата аудитория ще се срещне с очарователни персонажи. Действието се развива динамично.  Пиесата е наситена с каубойски приключения, забавления , песни, танци, акробатични номера, шеги и поуки. Тя е предназначена за аудитория над тригодишна възраст, казаха организаторите. Представлението ще се играе на 15 юни от 11.00 часа в Двореца на културата.

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular