Monday, July 1, 2024
HomeРегионГоце ДелчевМистични същества и магьосници завладяха Гоце Делчев

Мистични същества и магьосници завладяха Гоце Делчев

Спектакълът ,,Огния” на Театър на огъня и сенките ,,Fireter” , съвместно с Балет ,,Арабеск”, взривиха публиката в Градския парк на Гоце Делчев. По този начин бе даден внушителен финал на първото издание на Земеделски форум ,,От фермата до твоята трапеза“.

Една от най-модерните и нетрадиционни трупи у нас предизвика интереса на публиката със своите огнени инсталации, живи статуи и атрактивна хореография. Главният герой е чудновато конферансие, което омагьоса всички наоколо и потопи присъстващите в красивия, приказен и магичен свят на сънищата, представен чрез ефирната игра на „огнените“ актьори. увековечено от един от най-добрите фотографи в Неврокопския регион – Кръстьо Шилев.

Форумът „От фермата до твоята трапеза“ бе организиран от Областна дирекция „Земеделие“, под патронажа на президента Румен Радев и с подкрепата на Министерството на земеделието, Югозападното държавно предприятие и повече от десет общини. Партньори на събитието бяха Националното сдружение на общините в Република България и местни фирми. Основен медиен партньор на форума бе Българската телеграфна агенция.

RELATED ARTICLES

Most Popular