Thursday, July 4, 2024
HomeСпортМъжкият отбор на Беласица с две контроли през седмицата

Мъжкият отбор на Беласица с две контроли през седмицата

Общо два контролни мача ще изиграят наличните футболисти от мъжкия отбор на ОФК Беласицадо края на седмицата. Първият от тях ще бъде на терена на стадион „Цар Самуил“ в сряда, 3 юли, от 18,00 часасрещу дублиращия отбор на ЦСКА София, воденот новия им наставник Владимир Манчев. За този двубой старши треньорът на „комитите“ Даниел Моралес проведе три тренировки, като наблегна както на физическата, така и на тактико-техническата подготовка.

„Много, много труд ни предстои през лятната подготовка във всяко едно отношение. Продължава пробният период за аржентинския футболист Хоаким и за Христо Янчев, като яснота за тяхното бъдеще в отбора на Беласица ще има до края на седмицата. Надявам се да привлечем няколко класни футболисти отвън, за да повдигнем нивото на отбора. Селекцията при нас е отворен процес“, сподели Даниел Моралес.

Вторият контролен мач на Беласица ще бъде в събота, 6 юли, от 18.30 часа, на терена на стадион „Цар Самуил“, срещу завърналия се във Втора професионална лига Миньор (Перник). Отборът на гостите ще бъде воден от емблематичния футболист, сега преуспяващ треньор, Христо Господинов, който бе участник в представителния тим на Беласица в периода 2006-2008 г., тогава с наставник небезизвестният Стевица Кузмановски, който засега е най-успешния треньор в историята на петричкия футбол, след като отборът зае 6-ото място в крайното класиране на А група, побеждавайки включително и грандовете ЦСКА и Левски.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular