Friday, June 28, 2024
HomeКриминалниПернишка трагедия! Арестуваха трима домашни насилници в рамките на часове

Пернишка трагедия! Арестуваха трима домашни насилници в рамките на часове

Двама мъже и една жена са задържани за домашно насилие в Пернишко в рамките на часове.

Сигнал за неизпълнение на заповед за незабавна защита бил подаден малко след 22, 00 часа в неделя от 59-годишна перничанка. На място служители от Първо Районно управление установили нарушителката. Тя е 37-годишната дъщеря на жалбоподателката. Жената е задържана за срок до 24 ч. и е образувано бързо производство.

20-минути по-късно на тел. 112 се оплакала 39-годишна жена от пернишкия кв. „Стара чешма“, че й е нанесен побой от 39-годишният й приятел с постоянен адрес град Брезник. След преглед в спешното отделение на пернишката болница жената е освидетелствана и освободена за домашно лечение.

До пристигането на полицаите мъжът напуснал жилището, но бил установен в град Брезник и задържан за до 24 ч. Разследването продължава в условията на бързо производство.

Семеен скандал и побой между съпрузи възникнал в радомирското с. Долна Диканя. Драмата се разиграла около малко след полунощ, когато двамата се скарали и 54-годишният мъж причинил на 53-годишната си съпруга травма на главата и синини. Разследващите изяснили, че това не е първия инцидент между двамата, които били в процес на развод. Мъжът е задържан за до 24 часа с полицейска заповед и е започнато бързо производство.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular