Monday, June 24, 2024
HomeСпортПламен Константинов по казуса "Соколов": Вие лекували ли сте някого по телефона?

Пламен Константинов по казуса “Соколов”: Вие лекували ли сте някого по телефона?

При завръщането късно в понеделник на националния ни волейболен отбор от първия турнир от Лигата на нациите в Нагоя (Япония) селекционерът на България Пламен Константинов коментира отново казуса “Цветан Соколов”.

Преди няколко дни от БФВ излязоха с новината, че недоразуменията във връзка с участието на родения в Дупница Цветан Соколов в Лигата на нациите са изчистени след личен разговор между президента на федерацията Любо Ганев и диагонала. Не така, обаче, смята Константинов.

“Какво са си говорили Любомир Ганев и Цветан Соколов, мен в общи линии малко ме засяга. Щом аз не съм участвал в тези разговори, могат да си говорят каквото искат. Само, че докато федерацията твърди, че ще се изготвя някаква възстановителна програма, а треньорът е в страни, звучи малко странно. Как се изготвя тази възстановителна програма? Вие лекували ли сте някого по телефона? Дайте да не си говорим глупости… Изготвя се програма на състезател, който идва, а не да си изготвяме медицински програми по телефона”, каза Константинов пред медиите на летище “София”./Sportal

RELATED ARTICLES

Most Popular