Wednesday, June 26, 2024
HomeПолитикаИзбори 2021По вода и с вяра в победата „БСП за България” в Кюстендил...

По вода и с вяра в победата „БСП за България” в Кюстендил откри предизборната си кампания

Румен Георгиев: Ще изведем областта на икономическото ниво, което заслужаваЩе има хляб и работа за хората

По вода, с вяра в победата и оптимизъм „БСП за България” в Кюстендил откри предизборната си кампания за парламентарните избори на 4-ти април. Срещата със симпатизанти се проведе в Голямата зала на читалище “Братство” при спазване на всички противоепидемични мерки. Листата на кандидатите за народни представители на БСП за България е от доказани професионалисти, каза в изказването си пред своите съмишленици водача на листата Румен Георгиев, който по образование е икономист и агроном. Негова кауза е преформатиране на аграрната политика.Държавата да осигури и гарантира изкупуване на продукцията на земеделските производители.

В предизборната платформа на БСП основния фокус е върху дълбоки реформи в пет сектора: Публични финанси; Социален сектор; Образование; Здравеопазване и Икономика.

За реализацията на тези реформи с водача на листата Румен Георгиев ще работят- №2 Бойко Клечков, който по образование е икономист.  Той работи в сферата на банковото дело и е  общински съветник в ОбС  – Кюстендил. Клечков е председател на Общински съвет на БСП – Кюстендил и на Областния съвет на БСП в Кюстендилска област.Под №3 е д-р Иван Ибришимов, който по професия е  лекар по дентална медицина. Ибришимов е Народен представител от 10 многомандатен избирателен район. Той е член на Комисията по здравеопазване и Комисията по околната среда и водите в 44 Народно събрание. Под №4 в листата е Елеонора Христова, която е учител по професия. Христова е председател на Общинския съвет  в Бобов дол. Тя е председател на общинската организация на БСП в миньорския град. №5 в кандидатдепутатската листа е д-р Лидия Манова, която е  общопрактикуващ лекар. Манова е представител на гражданската квота. С №6  в листата на партия „БСП за България” е  инж. Александър Анин. Той е хидроинженер по образование. Занимава се с частен бизнес.Анин е председател на общинската организация на БСП в община Дупница.Той е  общински съветник в ОбС  – Дупница. С №7 е юристът Йордан Тодоров. Той работи като  адвокат в родния си град. Тодоров е общински съветник в  местния парламент на Кюстендил.Под №8 в листата е ветеринарният лекар от Дупница Първан Дангов. Той е общински съветник в Общински съвет – Дупница. Кмет на община Дупница в мандата 2003- 2007 година.

Всички те бяха представени пред своите симпатизанти дошли да ги подкрепят в битката за победа.

“Обръщам се към Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Сапарева баня, Трекляно, Невестино, от Рила и Кочериново. БСП е партията, която ще изведе България на онова място, което заслужават всички хора. Не напразно слоганът на нашата кампания е – „С грижа за хората”. Листата, която ви представихме е изградена изключително от професионалисти, хора с опит, доказали се със своите професии и области. Преди 4 години, парламентарната група на БСП и Корнелия Нинова, казахме, че ние сме единствената опозиция в българския парламент. Спомняте си гласуванията по бюджетите,  вота на недоверие, всички уж бяха опозиция, но заставах зад управляващите от ГЕРБ. Единствената опозиция, която каза- Ние заставаме зад хората, зад интересите на народа беше Българската социалистическа партия. По отношение на образованието ние предлагаме учителските заплати всяка година да се повишават, нещо което започна още от тройната коалиция. По отношението на пенсиите, предлагаме преизчисляване на всички пенсии. За малките и средните предприятия, ние предлагаме, чрез Българска банка за развитие, да има онези средства, които да изведат българският бизнес на нивата на Европейския съюз по отношение на Еврофондовете. По последните икономически данни България е на последно място във всички сфери на икономиката. Всяко евро и европейски средства трябва да стигнат до реални производители, до земеделските производители, които в Кюстендилска област ги има от години. За това ние предлагаме- изграждане на държавен завод, който да изкупува и да преработва продукцията. Българските производители трябва да се чувстват силни, убедени, че това което произведат, ще бъде реализирано. Трудът на хората не се зачита от управляващите. Това нещо трябва да приключи на 4 април 2021г., с бюлетина №4. Обещаваме, че Българската социалистическа партия, със своите колеги ще защитаваме интересите на Кюстендилска област, ще изведем Кюстендилска област на онова ниво икономическо, което заслужава. Ще има хляб и работа за хората! Победа с бюлетина №4 на 4 април! Победа за Българската социалистическа партия!”, каза Румен Георгиев, водач на листата на „БСП за България” в Кюстендил.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

RELATED ARTICLES

Most Popular