Friday, July 5, 2024
HomeРегионСвидетел на катастрофата в Боровец: Тъпчеха Калина Сакскобургготска с кисело мляко

Свидетел на катастрофата в Боровец: Тъпчеха Калина Сакскобургготска с кисело мляко

„Калина не беше яла”, обясни служителка на „Царска Бистрица”

Наемателят на хотела в Боровец, на чийто паркинг княгиня Калина блъсна бариера разказа, че Сакскобурготска била тъпкана с кисело мляко от служителка на “Царска Бистрица” преди да бъде тествана за алкохол. В ефира на Здравей, България”, Мъжът сподели, че той подава сигнал до полицията. Обадили му се негови служители, че жена се е ударила два пъти в бариерата и в кашпата и се е опитала да избяга. „Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът в ефира на NOVA .По думите му през цялото време след катастрофата служителка на резиденция “Царска Бистрица” тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко. Донесла ѝ между 6 и 8 кофички.

Появиха се твърдения, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата. На мястото на инцидента минути по-рано е имало мъж. Щастливо стечение на обстоятелствата го спасява.

Величка Петрова, служител в Дворец „Царска Бистрица”, коментира думите на наемателя на хотела в Боровец.
„Представяте ли си кой би изял 6-8 кисели млека. Особено тя, която е 40-50 килограма”, посочи пред NOVA служителката. „Занесох едно мляко, защото не беше яла”, допълни Петрова, като уточни, че за първи път чува, че по този начин може да се промени резултат от проба за алкохол.

Припомняме, че в събота Калина Сакскобургготска – дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски, беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта, след като блъсна бариера на хотел в Боровец. Стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба след инцидента. Районната прокуратура в Самоков повдигна обвинение на княгиня Калина за шофиране в нетрезво състояние.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Майко мила .Майкъл Джексън в женски дрехи и по зле.Тия пластични операции требва да се забранят със закон.

Comments are closed.

Most Popular