Wednesday, June 26, 2024
HomeАктуално от днесСело Червен брег настръхна срещу Дангов! /ВИДЕО/ ОБНОВЕНА

Село Червен брег настръхна срещу Дангов! /ВИДЕО/ ОБНОВЕНА

Мъжът ми получаваше заплашителни обаждания по телефона, заяви съпругата на Славчо Димкин

 

Кметът на Червен брег Славчо Димкин е получавал среднощни заплашителни обаждания по телефона от градоначалника на Дупница Първан Дангов. За тях разказа съпругата му по време на среща с жителите на Червен брег, която се проведе във вторник вечерта.

Димкин в прав текст призова Първан Дангов да признае с ръка на сърце дали си е позволявал да му звъни късно вечерта със заплашителни обаждания по телефона.

„ Г-н Кмете, искам просто да кажете защо до вчера вие не ми вдигахте телефона? До сега не съм казвал, но искам хората да го чуят. Три пъти съм получавал от вас заплахи то телефона”, сподели пред жителите на Червен брег Славчо Димкин.

Кметът на Дупница не отрече казаното и му поднесе своите извинения. „Понеже съм достоен човек ще се извиня на кмета” , заяви пред хората в селото Първан Дангов.

Реакцията му буквално смрази събралите се жители на Червен брег, които настръхнаха и влязоха с реплики в защита на своя кмет Славчо Димкин.

В разправията се намеси и съпругата на местния управник, която попита Дангов дали е нормално да звъни след 23.00 часа по телефона и го попита: -„ Какво значи да се извините на кмета? Кметът има деца и кметът има семейство. В единайсет и половина не е редно вие да му звъните и да го заплашвате и да го псувате. Той има малки деца, които спят” , сподели Дияна Болюкова – Димкина.

Тя бе прекъсната от своя съпруг, който обясни пред всички, че има болно дете и през 2 месеца пътува до Турция. Информация, която по думите му е  известна на цялото село.

„Това вас не ви интересува?”, запита Дангов кметската съпруга. В  отговор тя отново получи извинение от градоначалника.

След поредното извинение тя отново репликира с въпроси :

„ Ти разбиваш психиката на неговото семейство! Аз съм неговата жена. За какво ми се извиняваш, че звъниш в единайсет и половина? Хората, не го знаят това. Това не е нормално, ако се мислите за достоен човек- това не е нормално”.

Дангов завърши с думите : „ Извинявам се, човешко е да се сгреши!”.

Сцената предизвика остро възмущение от страна на жителите на с. Червен брег, които за първи път разбраха на какво е бил подложен Славчо Димкин  от началото на настоящия му мандат.

Те застанаха в подкрепа на своя кмет и настояха тормозът и конфронтацията да спрат веднага.

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

  1. ДАНГОВ, ПРАВИ СЕ НА МНОГО ГОЛЕМ, А СЕГА СЕ ИЗВИНЯВАШ.
    ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИШ СКОРО С КМЕТСКИЯ ПОСТ. 100%

  2. Този се изпокара с всички и е пак пиян вижте снимките! Време е да изгоним пияния кмет!

Comments are closed.

Most Popular