Friday, June 28, 2024
HomeРегионБанскоС много слънце, усмивки и добро настроение завърши „Плувно лято”2024 в Банско

С много слънце, усмивки и добро настроение завърши „Плувно лято”2024 в Банско

С много слънце, усмивки и добро настроение завърши „Плувно лято” – 2024г. за деца и ученици от град Банско. По традиция то се проведе в аква-парка на хотел „Регнум“. Учителите по плуване запознаха участниците с правилата за безопасност в този спорт и помогнаха на по-напредналите да усъвършенстват уменията си.

В последния ден най-смелите плувци се включиха в организираните по възрастови групи състезания. При момичета във възрастова група I-IV клас първа стана Йоана Пачеджиева, последвана от Мирослава Ковачева и Лили Видина. В същата група най-бърз беше Михаил Панаите, последван от Александър Маринов и Велислав Главчев. При по-големите ученици първа се класира Никол Гьошева, втора остана Никол Габерова и трета се нареди Мирослава Сланчева. На първо място сред големите момчета се класира Георги Котирков, последван от Михаил Даутев и Иван Котирков. Всички участници получиха грамоти и почерпка от любезните домакини.

С не по-малко положителни емоции преминаха заниманията по плуване и за потребителите на социалните услуги.

Тази година те се забавляваха в аква-парк „Алфа-спа” в гр. Добринище, които също получиха своя празник и грамоти.

От днес плажът в Добринище продължава да бъде домакин на лятната школа за учениците от с. Филипово, с. Места и гр. Добринище до 02 юли.

„Плувно лято” е любимата за всички деца лятна школа, финансирана от общината и ежегодно в нея се включват над 400 деца и потребители на социални услуги от цялата община.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular