Wednesday, June 26, 2024
HomeРегионДупницаС цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми в Дупница

С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми в Дупница

На 3 март ще се проведе викторина с цел събиране на допълнителни средства за проекта

Ротаракт клуб-Дупница за втора поредна година организира благотворителната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Събитието ще се проведе на 8 март. “Партнирайки си с фондация „Искам бебе”, ще дарим събраните пари от кампанията на една двойка с репродуктивни проблеми от град Дупница за извършването на ин витро процедура. Печелившата двойка ще бъде изтеглена с жребий в присъствието на нотариус.
Щастливи сме да обявим, че събраните средства от добрите жители на община Дупница през 2021 година помогнаха на една двойка да посрещне своето бебче през януари тази година”, коментираха младите ротарианци.
Тази година ще бъде организирана и викторина с цел събиране на допълнителни средства за проекта „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Викторината ще се проведе на 3 март в 19,30 часа в централно кафене, като всеки, желаещ да участва, може да се запише тук: shorturl.at/dsDS4.
“Приканваме всички граждани да се включат в кампанията ни със скромно дарение, а в замяна всеки ще получи цвете за празника. Очаквайте представители на Ротаракт клуб-Дупница в 10,00 часа на 8 март (вторник) на площад „Свобода”.
Помогнете ни да донесем щастие и любов в дома на едно семейство от нашия град, както и да информираме по-голям процент от обществото за този проблем, пред който, за съжаление, се изправят все повече хора! Ще сме много благодарни информацията да достигне до Вашите читатели и слушатели, благодарим Ви!”, казаха още от Ротаракт клуб.

RELATED ARTICLES

Most Popular