Friday, July 5, 2024
HomeРегионПерникТрагедии на пътя! Двама мъже загинаха в катастрофи само за четири часа...

Трагедии на пътя! Двама мъже загинаха в катастрофи само за четири часа в Пернишко

Двама души загинаха в катастрофи само за четири часа в Пернишко.

Сигнал за първия инцидент е подаден в понеделник, около 20, 17 ч. на тел. 112. Мотоциклет „Хонда“, управляван от 31-годишен перничанин загубил контрол над моторното превозно средство, напуснал пътното платно и се ударил в крайпътно дърво. Това е станало на пътя Перник – Брезник, след разклона за с. Вискяр. Водачът, който не е имал категорията да управлява мотоциклет е загинал на място. Трупът му е закаран в Съдебна медицина  – Перник за аутопсия. Образувано е досъдебно производство и работата продължава.

В нощта срещу вторник, около 00, 20 ч. бил подаден сигнал за инцидент в землището на земенското с. Елов дол. 64-годишен мъж от гр. Кюстендил, водач на мини трактор, по време на косене на трева загубил управлението на моторното превозно средство и се обърнал в дерето. Пристигналите на място полицаи и медицински служители констатирали смъртта му. Извършен е оглед и е започнато досъдебно производство, работата по което продължава под надзора на прокуратурата.

Перник тъжи: Последно сбогом, Марти

След фаталната катастрофа с мотор на 1 юли, много хора се сбогуват в социалната мрежа със загиналия Мартин Макариев, разпространяват снимката му.

„Почивай в мир! Марти, ще ни липсваш, прекрасно дете! Черната земя не е за млади хора!“… „Жалко! Беше усмихнато момче. За къде тръгна, Макариев! Съболезнования на близките!“, са част от коментарите.

Перник изпраща втори млад мъж, загинал с мотор в рамките на два месеца. Припомняме, че на 12 май 28-годишен рокер загуби живота си при катастрофа в квартал „Църква“. Мотористът е загубил управлението, след като се опитал да избегне дупка и се блъснал в стълб. Младежът почина на място.

 

 

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular