Friday, June 21, 2024
HomeРегионБлагоевград162-ма бакалаври и магистри от Филологическия факултет на ЮЗУ взеха дипломи, Борислава...

162-ма бакалаври и магистри от Филологическия факултет на ЮЗУ взеха дипломи, Борислава Балиова и Любима Мавродиева първенци с успех 5.98

 

dav

162-ма бакалаври и магистри от Филологическия факултет взеха дипломите си в ръце днес на тържествена церемония в аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“. Отличници на випуска с успех 5.98 станаха Борислава Балиова от специалност „Българска филология“ и Любима Мавродиева от специалност „Приложна лингвистика“. Сред отличниците, които получиха плакет на университета, са и Марио Соколов, Донка Узунова, Богомир Стоянов, Мария Стоянова, Камелия Кръстева, Биляна Димитрова, Надежда Димитрова, Симона Игнатова, Филиз Адем и Робертино Стоилов.

Деканът проф. д-р Магдалена Панайотова откри тържеството и поздрави абсолвентите, завършващи специалностите „Английска филология”, “Българска филология”, “Славянска филология”, “Приложна лингвистика”, “Чужд език и етнология”, “Педагогика на обучението по български език и по чужд език”, “Английски език и етнология”, “Филологически аспекти на работата в медиите”, “Превод и съвременна англоезична литература” и “Английски език и антропология на Югоизточна Европа”. Тя пожела на дипломантите успех в професионалния и в житейския им път.

Поздрав за успешното дипломиране от свое име и от името на ректора на ЮЗУ „Неофит Рилски“ доц. д-р Борислав Юруков отправи зам.-ректорът проф. д-р Антони Стоилов.
„Трябва да бъдете горди, че успяхте с чест да завършите своето обучение. Това е първата отговорна крачка в живота ви и вие се справихте отлично“, с тези думи се обърна към абсолвентите проф. д-р Антони Стоилов. Той им пожела на добър път и успешна реализация в професионалната сфера.

Дипломите на абсолвентите от випуск 2016 връчиха деканът на Филологическия факултет проф. д-р Магдалена Панайотова и нейните заместници доц. д-р Антоанета Михайлова и доц. д-р Борислав Попов.

dav

dav

dav

dav

dav

RELATED ARTICLES

Most Popular