Sunday, June 30, 2024
HomeСпорт24-годишен бразилец идва в Беласица

24-годишен бразилец идва в Беласица

Комитите ще мерят сили с елитния Славия в събота

Старши треньорът на мъжкия отбор на ОФК Беласица Даниел Моралес проведе планираните си девет занимания за седмицата на терените в Първомай, Кърналово, Коларово, Митиново и стадион „Цар Самуил“ в Петрич. Всичко това се прави с цел да се запази официалния терен за мачовете от първенството наВтора професионална лига 2024/2025.

В събота на стадиона в комплекс „Евима“ край Банско футболистите от представителния петрички тим ще премерят сили с колегите си от елитния Славия (София). В този контролен мач ще се даде шанс на дошлите на проби футболисти, между които са аржентинеца Хоаким и младия Христо Янчев.

В интерес на истината, феновете на Бела засега не са доволни от селекцията, която правят отговарящите за това длъжностни лица от клуба. „Напуснаха петима от досегашните футболисти, а до момента нищо ново класно не е привлечено. С просто око се вижда старанието на треньорския щаб, най-вече на дуета Даниел Моралес-Ивелин Петков. Докога ще чуваме, че се провеждат разговори с отделни футболисти, и се изтъкват куп причини за отказа им да дойдат в отбора на Беласица. Всички знаем как остана мъжкия отбор на ОФК Беласица във Втора професионална лига през изминалото първенство. Не беше ли редно да се поучим от грешките, които се допуснаха в много аспекти, и още на старта на лятната подготовка тренировъчният екип да беше облечен от български и чуждестранни футболисти, които да повишат класата на отбора и новото първенство да стартира с лекота и без нерви както за треньорския щаб, така и за феновете. Последното, което чуваме, е че всеки момент се очаква да пристигне класен футболист от Бразилия с офанзивни функции“, коментират групово най-верните фенове на Беласица, като част от тях наблюдават тренировките на мъжкия отбор извън Петрич.

По информация на Вяра очакваният футболист от Бразилия е 24-годишният Лукас Гроси, който е от ФК ПортугезеСансиска гр. Сантош, щат Сао Паоло.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular