29-годишна жрица вилня в хотел в Гоце Делчев, нахвърли се на полицаите с думите: мърльовци и боклуци, глобиха я 500 лв.

29-годишна гастролираща софиянка със свободна професия   вилня часове наред в хотел „Неврокоп” и изправи на нокти  хотелиери, гости, полиция и охранители. Жената отнесе глоба от 500 лв. от Районен съд-Гоце Делчев за дребно хулиганство. Производството срещу нея е образувано и внесено в Районния съд от дежурния екип на РУ-Гоце Делчев, който няколко часа се опитвал да укроти развилнялата се жрица. Тя крещяла, викала и обиждала наред. Дори си позволила за оплюе униформен полицай, заради което се наложило да й бъдат поставени белезници и да я заключат в полицейската клетка, за да се укроти и изтрезнее.

29-годишната К.К.Т. от София се призна за виновна, че в гоцеделчевския хотел „Неврокоп” за времето от 4,30 до 6,45 часа сутринта е проявила непристойно поведение, изразяващо се във викове, крясъци на висок тон, употреба на вулгарни думи спрямо извикания от хотелиерите полицейски екип, като ги нарекла мърльовци, боклуци, к******а мръсни, с което нарушила обществения ред и спокойствие.

К.К.Т. бе осъдена от Районен съд-Гоце Делчев за нарушение по чл.1, ал.2 от УБДХ, поради което й наложи глоба 500 лв.

 Целият хотел бил изправен на нокти от крещенето на столичанката, като по думите на гости на хотела тя се прибрала с двама мъже. Рецепционистите и дежурните в хотела се принудили да поискат помощ от охранителната фирма „ВИП Секюрити”, с която хотелът има договор. Дошлите трима охранители от фирмата също я предупредили да престане, но започнали обиди от нейна страна и към тях. Така се стигнало до  искане на помощ от полицията.

Краси ТЕРЗИЕВА